+32 495 570 118

365 buitengewone plekken in Wallonië en de Ardennen

Al jaren koester ik een stille droom… een boek schrijven over buitengewone plekjes in Wallonië. Zo’n plek waarvan je je afvraagt: ‘Bestaat dit nog anno 2020?’. Zes maanden ging ik (vrijwillig) in quarantaine, met tijdens de zomermaanden een grote rondreis door het zuiden van België. Ik heb bergen verzet (en beklommen), woelige waters doorzwommen, met een klein hartje afgedaald in archeologische grotten, fijne mensen ontmoet…Het resultaat? Een belevingsboek met 365 buitengewone en authentieke plekken. Tientallen wandelingen, auto-, moto- en fietstochten nemen jou op sleeptouw. Het wordt een boek om in te grasduinen… voor jong en oud. Eind april 2020 in de winkel!

 

 

 

Vraag mijn hulp bij je reisplannen!

Related Posts

1 Response
 1. Marc Verhelst

  Geachte,

  Ik tracht een boek…”Wallonië en de Ardennen , 365 buitengewone plekken” te bestellen online maar blijkbaar was dit niet mogelijk.
  Wat kan ik doen?

  M.v.g.,
  Marc Verhelst

Leave a Reply