+32 495 570 118

Al onze boeken

VlakFietsen omslag Herziene editie

Vlak Fietsen in de
Ardennen en Wallonië

Wallonië-en-de-Ardennen: 365 Buitengewone plekken

Wallonië-en-de-Ardennen:
365 Buitengewone plekken

Bierfietsboek-België

Bierfietsboek
België

Groot-Fietsboek-Wallonië-

Groot Fietsboek
Wallonië

Groot-Fietsboek-Vlaanderen-2021

Groot Fietsboek
Vlaanderen

fietsboek-zuid-nederland_dropshadow

Groot Fietsboek
Zuid-Nederland

Fietsen door de mooiste landschappen van België

Fietsen door de
mooiste landschappen
van België

Een dagje uit met de fiets in België

Een dagje uit
met de fiets in België

Groot Fietsboek Wallonië

Groot Fietsboek
Wallonië

Vlak fietsen in de Ardennen en Wallonië

Het boek ‘Vlak fietsen in de Ardennen en Wallonië’ is toe aan zijn vijfde druk. De nieuwe, volledig
geactualiseerde versie neemt je mee langs 17 routes die vrijwel vlak zijn. Je ontdekt de mooiste plekjes met intrigerende verhalen, de leukste cafeetjes en restaurants en je krijgt ook tips voor originele overnachtingen. De routes lenen zich perfect voor een fietsvakantie van enkele dagen of voor een mooie daguitstap. De dagtrajecten zijn zo uitgestippeld dat je – waar mogelijk – eindigt aan een treinstation zodat je met je fiets op de trein terug kan reizen naar de beginbestemming.

192 binnenpagina’s 

prijs: 24,99 euro

(excl. verzendingskosten)

Wallonië en de Ardennen
365 buitengewone plekken

In mijn nieuwste boek ging ik op zoek naar ‘buitengewone plekken’ in Wallonië. Het werden er uiteindelijk 365, een voor elke dag van het jaar dus. Niet persé spectaculair maar wel authentiek en uniek. Zo’n plek waarvan je je afvraagt: ‘Bestaat dit nog anno 2021?’. Ik stippelde parcours uit die de bijzondere plekjes met elkaar verbinden. Het eindresultaat is een toolbox met 22 originele fietstochten, 32 wandeltips en 10 auto- of motortochten, verspreid over alle provincies van Wallonië. In totaal is dit goed voor 1.111 km fietsplezier, 254 km wandelvertier en 861 km tochten met de auto, motor of scooter. De plekjes worden weergegeven op de handige kaart. Met de QR-code kunnen de GPX-tracks gemakkelijk gedownload worden. Een extra ondersteuning zijn de you tube-filmpjes die de auteur onderweg opnam. Zo snuif je al een beetje de sfeer op van de tocht die je zal ondernemen.

432 pagina met harde kaft

prijs: 35,00 euro

(excl. verzendingskosten)

Snuif de sfeer al op!

Bezoek ons youtube-kanaal
en bekijk ook alle andere filmpjes
over deze wandelingen.

Bierfietsboek België

Bij Uitgeverij Lannoo verscheen het ‘Bierfietsboek België’. De Franse titel is ‘Routes de la bière en Belgique’. Samen met mijn collega Patrick Cornillie selecteerde ik de 30 mooiste fietsroutes langs brouwerijen en abdijen in Vlaanderen én Wallonië. Deze kant-en-klare fietslussen zijn geschikt voor jong en oud. De routes zijn tussen 30 en 50 km lang.

320 binnenpagina’s 

prijs: 25,99 euro

(excl. verzendingskosten)

Groot fietsboek Vlaanderen, Wallonië en Zuid-Holland

Groot fietsboek Wallonië

Deze fietsgids verzamelt 50 unieke knooppuntenroutes verspreid over de vijf Waalse provincies, met telkens een lang en een kort parcours. Er zijn vlakke tochten met een familiaal karakter (veelal via oude spoorlijnen en jaagpaden langs rivieren) en sportievere tochten door berg en dal. Elke routebeschrijving geeft aan wat er te zien en te beleven valt langs het traject: fotogenieke landschappen, bekende maar ook minder bekende kastelen en tips om even op adem te komen op een leuk terras.

520 pagina’s

prijs: 25,99 euro

(excl. verzendingskosten)

Groot fietsboek Vlaanderen

Samen met mijn collega Patrick Cornillie schreef ik het Groot Fietsboek Vlaanderen met 50 routes langs fietsknooppunten in alle Vlaamse provincies. Onderweg krijg je tips voor bezienswaardigheden en de mooiste terrassen.

440 pagina’s

prijs: 25,99 euro

(excl. verzendingskosten)

Groot fietsboek Zuid-Nederland

Voor het Groot Fietsboek Zuid-Nederland stippelde ik 30 parcours uit.
Ik selecteerde 10 van de mooiste fietsroutes in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland.
Deze kant-en-klare fietslussen van +/- 45 km zijn geschikt voor jong en oud.

320 binnenpagina’s

prijs: 25,99 euro

(excl. verzendingskosten)

Groot Fietsboek Wallonië 2024

Deze fietsgids met 50 kant-en-klare routes in Wallonië leidt je langs fietsknooppunten en over ’trage’ RAVeL-paden, telkens met een lang en een kort parcours. In de nieuwe editie zijn ook de provincies Namen en Luxemburg opgenomen met de fietsknooppunten.  

000 pagina’s

prijs: xx,xx euro

(excl. verzendingskosten)

Een dagje uit met de fiets in België

De 25 routes in dit boek hebben een gemiddelde lengte van 75 kilometer. Het is de ideale afstand voor wie er een hele dag op uit wil trekken, van de recreatieve tot de sportieve fietser en van stadsfiets- tot e-bike-adepten.

000 binnenpagina’s

prijs: xx,xx euro

(excl. verzendingskosten)

Fietsen door de mooiste landschappen van België

De 30 kant-en-klare routes in dit boek nemen je mee door de mooiste natuurgebieden, nationale parken en stiltegebieden. Je wordt omringd door idyllische bossen, adembenemende heidelandschappen en schier eindeloze waterpartijen. Een ware droom voor elke natuurliefhebber!

000 pagina’s

prijs: xx,xx euro

(excl. verzendingskosten)