+32 495 570 118

Al onze boeken

Vlak Fietsen in de Ardennen en Wallonie

Vlak Fietsen in de
Ardennen en Wallonië

Wallonië-en-de-Ardennen: 365 Buitengewone plekken

Wallonië-en-de-Ardennen:
365 Buitengewone plekken

Groot-Fietsboek-Wallonië-

Groot Fietsboek
Wallonië

Groot-Fietsboek-Vlaanderen-2021

Groot Fietsboek
Vlaanderen

Vlak fietsen in de Ardennen en Wallonië

‘Vlak fietsen in de Ardennen en Wallonië’ neemt je mee langs 13 routes die vrijwel vlak zijn. Je ontdekt de mooiste plekjes met intrigerende verhalen, de leukste cafeetjes en restaurants en je krijgt ook tips voor originele overnachtingen. De routes lenen zich perfect voor een fietsvakantie van enkele dagen of voor een mooie daguitstap. De dagtrajecten zijn zo uitgestippeld dat je – waar mogelijk – eindigt aan een treinstation zodat je met je fiets op de trein terug kan reizen naar de beginbestemming.

208 pagina’s – 13 losse kaarten

prijs: 24,99 euro

(excl. verzendingskosten)

Wallonië en de Ardennen
365 buitengewone plekken

In mijn nieuwste boek ging ik op zoek naar ‘buitengewone plekken’ in Wallonië. Het werden er uiteindelijk 365, een voor elke dag van het jaar dus. Niet persé spectaculair maar wel authentiek en uniek. Zo’n plek waarvan je je afvraagt: ‘Bestaat dit nog anno 2021?’. Ik stippelde parcours uit die de bijzondere plekjes met elkaar verbinden. Het eindresultaat is een toolbox met 22 originele fietstochten, 32 wandeltips en 10 auto- of motortochten, verspreid over alle provincies van Wallonië. In totaal is dit goed voor 1.111 km fietsplezier, 254 km wandelvertier en 861 km tochten met de auto, motor of scooter. De plekjes worden weergegeven op de handige kaart. Met de QR-code kunnen de GPX-tracks gemakkelijk gedownload worden. Een extra ondersteuning zijn de you tube-filmpjes die de auteur onderweg opnam. Zo snuif je al een beetje de sfeer op van de tocht die je zal ondernemen.

432 pagina met harde kaft

prijs: 35,00 euro

(excl. verzendingskosten)

Snuif de sfeer al op!

Bezoek ons youtube-kanaal
en bekijk ook alle andere filmpjes
over deze wandelingen.

Groot fietsboek Vlaanderen en Wallonië

Groot fietsboek Wallonië

Deze fietsgids verzamelt 50 unieke knooppuntenroutes verspreid over de vijf Waalse provincies, met telkens een lang en een kort parcours. Er zijn vlakke tochten met een familiaal karakter (veelal via oude spoorlijnen en jaagpaden langs rivieren) en sportievere tochten door berg en dal. Elke routebeschrijving geeft aan wat er te zien en te beleven valt langs het traject: fotogenieke landschappen, bekende maar ook minder bekende kastelen en tips om even op adem te komen op een leuk terras.

520 pagina’s

prijs: 25,99 euro

(excl. verzendingskosten)

Groot fietsboek Vlaanderen

Samen met mijn collega Patrick Cornillie schreef ik het Groot Fietsboek Vlaanderen met 50 routes langs fietsknooppunten in alle Vlaamse provincies. Onderweg krijg je tips voor bezienswaardigheden en de mooiste terrassen.

440 pagina’s

prijs: 25,99 euro

(excl. verzendingskosten)