+32 495 570 118

Een fietsreis door Wallonië, boordevol verrassingen

Wil je graag samen met mij (en een kleine groep) fietsen door een fantastisch stukje ongerept Wallonië? Dat kan! Van 3 tot 7 juli verken ik de prachtige vallei van de Maas, de Samber, de Vallei van de Viroin en het grootste merencomplex van België, de Lacs de l’Eau D’Heure. We passeren charmante steden zoals Chimay, Thuin, Dinant en Charleroi. We snuiven de sfeer op in middeleeuwse kastelen en abdijen (Aulne, Maredsous, Maredret). Het traject is opgedeeld in 5 dagtochten. Er is voldoende tijd om bezienswaardigheden te bezoeken en om oeverloos te genieten van de natuurpracht (en van een terrasje natuurlijk). Ik deel graag mijn geheime plekjes met jullie! Bekijk alvast dit filmpje over het Kasteel van Montaigle: https://youtu.be/GBHBLsmyZf0

Inschrijven kan via Okra. U hoeft geen lid te zijn om mee te kunnen fietsen!

 

 

Vraag mijn hulp bij je reisplannen!

Related Posts

Leave a Reply