+32 495 570 118

Ervaringen en Reacties

Een groep een onvergetelijke reis bezorgen, een mooie route bedenken voor een B&B of toeristische organisatie, een klant volkomen tevreden stellen met een knappe toeristische brochure ... enthousiaste reacties van klanten werken erg motiverend. Lees maar even mee!

Marokko – oktober 2018-03-09

Voor mij is het een grote kunst om in een wereld waar vrijwel alles zelf te regelen en vinden is op internet, een reis samen te stellen vol kleine pareltjes, met avontuurlijke ontmoetingen en uitzichten waar je stil van wordt. Kristien verstaat deze kunst!
De reis die zij zelf samenstelde voor Marokko overtrof onze verwachtingen. Een kleine groep en precies genoeg van alles. Genoeg rust, genoeg actie, genoeg avontuur, genoeg natuurschoon, genoeg informatie en dit alles met passie door Kristien beschreven en begeleid. Binnen het schema was er voldoende tijd voorzien om flexibel te zijn en de fantastische hotels zoals die van Michelle en de lokale restaurants zoals die in bij de mensen thuis gaven ons een inkijk in de rijke cultuur op geheel authentieke wijze. Op naar deel 2!

Babette

Peloponnesos - mei 2017

Hiermee wil ik jullie vertellen dat we zeer tevreden zijn over de gids van verleden week, Kristien. Wij hebben al veel gereisd maar deze gids staat boven alle gidsen die wij ooit gehad hebben. Ze zorgde voor:

Een Griekse dansavond 

Een bezoek aan een verlaten Grieks kerkje  

Op haar vrije dag een uitstap naar Mistras

en wie weet wat nog …………….

Monique  

Puglia - september 2016

Reeds vanop de luchthaven werden we hartelijk ontvangen door onze gids Kristien en voelden we ons als groep één geheel. Tijdens onze reis naar Puglia was zij onze steun en toeverlaat: zij hield met iedereen rekening. Naar haar luisteren was echt aangenaam: met een zachte ‘radiostem’ gaf ze op gepaste momenten deskundige uitleg, niet teveel, niet te weinig. Als kers op de taart kreeg iedereen een prachtig, 32 blz. tellend reisverslag, doorspekt met humoristische sfeerfoto’s.  Foto’s onopvallend genomen door haar van de eerste tot de laatste dag.  Op voorhand kregen we heel wat reisinformatie van wat er allemaal te beleven viel.  Op stopplaatsen kregen we ruimschoots de tijd om stad of dorp te verkennen en om rond te wandelen.  Echt een prima verzorgde reisbegeleiding op maat van iedereen.

Lieve en Lut

Fietsen in de Ardennen - juli 2017

Voor onze fietstocht door de Ardennen hebben we hulp gevraagd aan Kristien. Zij heeft voor ons een parcours met knooppunten uitgestippeld aangepast aan onze leeftijd. Door de RAVel te volgen, reden we quasi op plat terrein. We kregen informatie omtrent de huur van elektrische fietsen en hoe we (zonder auto) op ons vertrekpunt geraakten. Vermits Kristien de Ardennen door en door kent en reeds verschillende boeken uitgaf over fietstochten kon ze ons mooie en verzorgde B&B’s, schilderachtige dorpen en rustige terrasjes aanbevelen. Dankzij haar is ook deze actieve vakantie een onvergetelijke ervaring geweest.

Lieve & Lut

Peloponnesos - mei 2017

Met dit bericht wil ik mijn oprechte dank uitspreken voor de reis. Dankbaarheid van alle deelnemers voor de inzet & gedrevenheid van onze Gids – Kristien én waarbij haar blijkbaar niets téveel was . . . Haar gedrevenheid & attentie spraken voor ons allen boekdelen . . . Het is voor mij één van de schoonste Lauwersreizen die ik
ooit mocht meemaken!

Dankbaarheid is het geheugen van ons hart.

Remy

Puglia - juni 2017

Hallo Kris,
Gisterenavond nog lekker genoten van je reisverslag. We hebben het laten afdrukken en inpakken in een keurig en kleurig mapje. Het is een heel mooie souvenir, waar we veel zorg zullen voor dragen en als we eens even in de put zouden zitten dan weten we hoe we er snel weer zouden kunnen uitkomen. Mapje Puglia, een lekker wijntje en VOLARE!

Chris en Gigi

Puglia - juni 2017

Dank voor het zeer professioneel opgestelde reisverslag, knap gedaan.
Leuk om te lezen, prachtig geïllustreerd en met snelpost! Jouw journalistiek talent komt hier wel tot uiting hoor. Wij wensen je nog veel succes in alles wat je doet en tot in…

Ingrid

Peloponnesos - mei 2017

Vorige week beleefden we een heerlijke tijd in Tolo. Vooral de gids Kristien heeft daar in erge mate toe bijgedragen dat we een mix van cultuur en ontspanning kregen. De gedrevenheid waarmee ze onze culturele nood invulde mag exemplarische worden genoemd. Wij vonden haar zeer behulpzaam. Ze heeft de vele verschilende ego’s kunnen verbinden tot een aangenaam gebeuren voor iedereen. Dat waarderen we.

Theo

Puglia - juni 2017

Dank…Mille grazie… Nog aan het nagenieten van de reis bij het lezen van uw verslag.
Volop genoten van de reis, die leerrijk was en toch niet belerend.
Lekker eten, goed gezelschap en nog zoveel meer.
Misschien tot een latere reis of indien mogelijk tot in Leuven.

Marie Therese

Marokko - oktober 2017

Wat hebben we een fantastische reis gehad onder jouw vleugels! Deze namiddag jouw schitterend en uitgebreid reisverslag gelezen in het zonnetje en ik waande mij weer in Marokko! Een heel mooi verslag met oog voor details en leuke bijpassende teksten.
Een dikke dank je wel om zo vlug reeds klaar te zijn met je verslag!

Lieve

Marokko - oktober 2017

Heel erg bedankt voor de fijne reis maar ook voor het uitgebreide reisverslag. Dergelijke reis heb ik nooit meegemaakt en ik vond het ronduit schitterend. De prachtige streken en ook de prachtige mensen die we hebben ontmoet. Je hebt dat fenomenaal gedaan.

Simonne

Marokko - oktober 2017

Hartelijk dank voor het reisverslag. Het is nagenieten. Interessant, verzorgd met zoveel mooie foto’s. Het is schitterend. Dat kunnen we jou niet nadoen.

Jeanine

Marokko - oktober 2017

Een heerlijke reis! De titel is zeker niet overdreven: het werd inderdaad een ontdekkingsreis met steeds andere vergezichten, verrassende Berberdorpen met hun bewoners en vriendelijke ontvangst. De georganiseerde wandelingen werden aan ieders niveau aangepast. Zee, bergen, valleien, oasen, paleizen, activiteiten … alles kwam verzorgd en goed voorbereid aan bod. De gekozen lunchplaatsen waren subliem uitgekozen. Steeds iets anders: heerlijke plaatsen om te verblijven. Ook hier tot slot een zeer mooi reisverslag met schitterende foto’s van en voor iedereen. Voor deze, tot in de puntjes verzorgde reisbegeleiding, een dikke, dikke dankjewel Kristien.

Lieve & Lut

IJsland – maart 2018

Bedankt voor dit geweldige reisverslag met mooie foto’s, leuke weetjes en aandacht voor details… Het doet ons weer even mijmeren over een fantastisch land met een topmadam als gids/chauffeur en toffe medereizigers !!! Een gevoel dat we nog lang willen vasthouden. Bedankt voor alles…

Groetjes, Ingrid & Chris

Een dagje Ardennen – mei 2017

Een perfecte dag, met oog voor alle verhoopte aspecten: cultuur, natuur, fysieke inspanningen, timing en de inwendige mens”, zo denk ik spontaan terug aan die geweldige dag in de Ardennen die Kristien voor ons organiseerde. Kristien heeft de gave van het “parkoersen” – ze bedenkt een thema, vult de essentiële elementen in, spekt ze met een klassevolle inhoud en breit alles aan elkaar via een uitstekende organisatie. Geen onaangenamenverrassingen, wel avontuur. Geen saaie musea, wel topcultuur. Geen verzuring in de benen, wel een toffe sportieve inspanning. En … ik weet van vrienden dat ook haar reizen top zijn. Daarom beveel ik Kristien zowel van harte als ‘van verstande’ heel graag aan!

Danielle

Mekong Knack Cruise - februari 2018

We maakten een boeiende reis naar de Mekong. Bedankt Kris voor deze indrukwekkende ervaring. Elke opportuniteit te baat genomen om de grote en de kleine dingen te verweven tot een prachtige mix van leren en beleven. We kregen enthousiaste gidsen mee die niet alleen hun kennis met ons deelden, maar ook ons hart raakten met hun persoonlijke dromen en ervaringen. Alles was tot in de puntjes georganiseerd. Jouw heldere briefings, de blije rust die je uitstraalt en je alerte zorg voor iedereen, brachten rust in de veelheid aan activiteiten en indrukken. Je zin voor detail en menselijke warmte straalt ook van je mooie fotoreportages. Kleurrijke herinneringen aan een memorabele reis.

Een dikke proficiat en een welgemeend dankjewel!  

Bert & Karin

Marokko - oktober 2017

Kristien is een droom van een reisleider en organisator (ik ken geen betere J). De reis naar Marokko met een kleine groep van 15 mensen stak schitterend in elkaar. Kristien slaagt erin om al haar talenten als reisleider uit te leven en het is een droom om daar als deelnemer van te kunnen genieten. Kristien is op en top een organisator, stipt en tegelijk flexibel. Ze geeft in de bus op een heel rustige manier uitleg zonder je te overladen met informatie en net met dat tikkeltje entertainment wat het leuk maakt. Haar zorgzame en empathische aard stelt je meteen op je gemak als toerist. Ze legt op een heel natuurlijke manier contact met de lokale bevolking en slaagt erin om jou als toerist de cultuur in al zijn facetten te laten proeven. Kristien geniet zelf van reizen en houdt van uitdagingen. Daarom dat je soms de kans krijgt om met haar (geheel vrijblijvend) iets nieuws te ontdekken (bijv. een bijzondere plaats) of te beleven (bijv. parapente). Ik kijk al uit naar een volgend avontuur met haar. 

Ilse

Katharenland - juni 2017

Voor de eerste keer zijn we mat Wandelsport Vlaanderen op meerdaagse trip geweest naar het Katharenland. Het was een aangename ervaring. Een meerwaarde waren de deskundigheid, de voorbereiding van de excursies, begeleid door Kristien Hansebout. Zelden hebben we zo een bekwame gids gehad als begeleid(st)er. Deze ervaring smaakt naar meer.

Een dikke pluim voor gans het team.

Tot een volgende keer en de groeten uit Lier

Herman en Josée  

Corsica - september 2017

Van harte bedank voor het mooi verslag van de reis. Jij was een goede gids. We hebben met jou een reis gehad dat we nooit meer zullen vergeten.

Daniel en Marijke

Puglia - juni 2017

Puglia was een reis die ik nooit meer zal meemaken: alles viel zoals stukjes van een puzzel mooi in elkaar, een heel goede groep, prima chauffeur en Kristien – de gids – een crème van een vrouw: subliem. Alleen de boottocht kon niet doorgaan door teveel wind, een gril van de natuur. Kristien heeft dat goed opgelost door de tijd in het volgend stadje anders in te delen. Iedereen content.

Carina

Puglia - juni 2017

Eerst en vooral hartelijk bedankt voor het zeer mooi en uitgebreid verslag, wat een werk, PRACHTIG! Het is een interessant vervolg van je zorgvuldig gidswerk. Niet verwonderlijk dat je niet veel geslapen hebt tijdens onze reis, hoeveel uren heeft dat gevraagd zeg! Ik zal het zeker bewaren met de schone groepsfoto!

Clarisse

Peloponnesos - mei 2017

Vorige week maakten wij met jullie organisatie de reis naar de Peloponnesos.
Wij willen Kristien, onze reisleidster van harte feliciteren voor haar permanente inzet. Hierbij enkele sterke punten.

  • Was steeds aanspreekbaar en organisatorisch zéér sterk
  • Op de vrije dag organiseerde ze nog een extra uitstap
  • De laatste avond had ze een zeer geslaagde “Griekenland” kwis georganiseerd. Echt een meerwaarde!
  • We kregen op maandag een uitgebreid verslag van onze reis doorgestuurd

Het succes van deze reis hebben we voor een groot deel aan haar te danken. Van alle gidsen die wij tot nu toe gehad hebben, steekt zij er met kop en schouders bovenuit.
Ze is echt een aanrader! Aan te bevelen!

Puglia - september 2016

Een dikke proficiat voor je mooie werk en zo vlug! Ik heb ferm zitten lachen. Leuk hoe jij oog hebt voor details en toevalligheden! Paul, mijn echtgenoot, stond ook in volle bewondering voor je werk en de leuke foto-reportage. “Dit is een serieuze prestatie!” wist hij te zeggen. Nog eens dank en tot een volgende.

Lieve

Marokko - oktober 2017

Ik heb enkel prettige herinneringen aan de reis naar Marokko. Ik waardeerde het gezelschap en toch had ik genoeg armslag om af en toe iets alleen te doen. Bovendien moest ik voor niks zorgen en werd bijvoorbeeld zelfs de knol voor mij besteld en werd ik bij de knol afgeleverd en opgehaald. Je was een echt goede reisleidster die perfect inspeelde op de groep. Je had het vertrouwen van dag 1, niet altijd evident!

Gerda

Marokko - oktober 2017

Heel erg bedankt voor je schitterend verslag en de bijpassende foto’s .
Ik heb de reis opnieuw beleefd, heel intens.
Ik ben nog aan het afkicken. Ik mis de rust, de schoonheid van het zuiden, de vriendelijkheid van zijn bewoners, de authenticiteit…
Ginder leven de mensen eenvoudiger (overleven dag na dag ) en zijn toch tevreden.

Dankbare warme groet

Claudine

Ferme du Chateau - Gedinne

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar contacten die uw zaak kunnen vooruit helpen en die op een specifiek terrein slimmer zijn dan jezelf. Iemand waarop je kan terugvallen en die ook samen met jou vooruit kijkt. Kristien is zo iemand voor ons. Een baken, een houvast, een kenner in haar vakgebied. Ze bezit de kracht om zich in te leven in het project en te versnellen/vertragen wanneer dit nodig is. Ze heeft na onze eerste gesprekken een dossier met roadmap uitgewerkt. Dit heeft er voor gezorgd dat we meer beslissingen durven nemen naar onze doelgroepen toe en daar blijven we dagelijks aan werken. Ja, het is fijn samenwerken met haar. Daarnaast is ze ook gewoon een fijn persoon.

Christophe – Ferme de chateau

Mekong Knack Cruise maart 2016

Samen met een schitterende groep vrienden reisde ik mee met Knack Cruise op de Mekong. Het was een leerrijke en boeiende ontdekking van Cambodja en Vietnam.

Kristien organiseerde en begeleidde de uitstappen. Haar fantastische dagreportages en foto’s werden op Facebook geplaatst. De thuisblijvers konden zo onze reiservaringen volgen.

Kristien hield alles in het oog, gaf duidelijke uitleg en instructies. Ze is gedreven in haar vak.

Michèle

IJsland/Groenland november 2017

In Reykjavik ontmoette ik opnieuw Kristien voor de 2e maal. We hadden geluk, ze was één van onze reisbegeleidsters. Super. Het was niet eenvoudig om de vele groepen en de verschillende uitstappen te coördineren. Alles verliep op wieltjes. Ook de reportages op Facebook waren weer leuk en treffend.De laatste avond op de boot namen Kristien en ik uitgebreid afscheid. Ik hoop stellig dat het slechts een “au revoir” was.

Michèle

Peloponnesos - mei 2017

We hebben een memorabele vakantie beleefd door jou toevallig als gids mee te krijgen. “Top of the bill” was de extra uitstap naar Mystras, die je zo maar in één, twee drie uit je hoed toverde. Dat was bijzonder hartverwarmend voor ons en ook was het welgekomen voor de andere reisgenoten. Chapeau dachten we en hebben we ook laten blijken.

Als toemaatje kregen we na de reis nog prompt een prachtig verslag per e-mail toegestuurd, iets wat ons ook nog nooit overkomen is.

Dus Kris, wij (en vele anderen!) zijn bijzonder tevreden dat we je als gids meekregen. Superveel dank voor alles en vooral voor je professionele doch minzame omgang met iedereen.

Jacqueline en André

Corsica - september 2017

Dank voor jouw mooi reisverslag. Een goede reis gehad spijts mijn wat mindere gezondheid.
Ik heb een gids leren kennen die op moeilijke momenten toch vlug oplossingen tot stand brengt.

Groeten,

Jozef

Puglia - juni 2017

Hartelijke dank voor dit prachtig verslag van onze Puglia-reis. Je was een zeer goede gids, met kennis van zaken, rustig en een aangename spreker. Het was echt gezellig om naar jou te luisteren. Situering in de geschiedenis, leuke weetjes, en tenslotte de kunstig ineengeknutselde quiz waar we konden bewijzen dat we goed opgelet hadden.

Michel en Rita

Corsica - september 2017

Hartelijk dank voor de mooie en volledige reisreportage! Je hebt er heel wat tijd ingestoken, alles is al opgeslagen zo kan ik mijn foto’s en je dag verslag combineren. Je schrijfstijl kan ik wel smaken, het leest vlot en tovert nu en dan een glimlach op het gelaat, je vind ook altijd de juiste woorden, top

Carine

Corsica - september 2017

De waarheid mag gezegd worden. Wij waren uiterst tevreden met jouw hulpvaardigheid en je raadgevingen. Zoals zovelen willen ook wij zeker met jou op reis gaan!!

Chris en jan

Puglia - juni 2017

Het was een prachtige reis die we nooit zullen vergeten, de quiz was kei knap en leuk.

Eddy en Mieke

IJsland - augustus 2016

We zijn al een paar dagen terug thuis van de mooie cruise naar IJsland. Zoals je misschien wel vernomen hebt is mijn man gevallen: breuk kuitbeen, gekneusde knie en ligamenten afgescheurd. Met deze mail wil ik u melden dat wij enorm veel steun, hulp en raad gekregen hebben van onze gidse Kristien. Ze heeft alles in het werk gesteld opdat wij zo goed mogelijk de terugreis met de bus zouden kunnen aanvatten. En zelfs tijdens de cruise is ze naar onze kajuit gekomen met steun en raadgevingen. Het heeft ons enorm veel deugd gedaan.

Jean & Christiane

Marokko - oktober 2017

Super bedankt voor het uitgebreid reisverslag, Ik heb het al mooi ingebonden, er komt nog een gouden kaft rond. Voor ons zal deze reis een onvergetelijke herinnering blijven.
Nog veel groetjes van ons twee.

Men en Karel

Veneto - juli 2016

De reis naar Veneto zullen we niet snel vergeten. Toffe locatie, leuke bende en een super goede reisbegeleider. Zelfs onze zoon vond het TOP. Hij heeft zich zeker niet verveeld.

Lucia, Nico en Jasper

Veneto - juli 2016

Het was een fantastische en leerrijke reis. Proficiat!! Je hebt dat zeer goed gedaan. Hartelijk dank.

Eliane en Adolf

IJsland - augustus 2016

Onze cruise naar IJsland was een heel mooie reis. Kristien verdient een pluim voor de manier waarop zij ons begeleidde.

Lucien