+32 495 570 118

Ontspannende midweek in eigen land

In het najaar – van 19 tot 22 september 2022 – organiseer ik een ‘slow tourism’-uitstap voor een kleine groep. Geen verre reis, maar een ontspannende midweek in eigen land in Domein Les Sorbiers in Heer-sur-Meuse (http://www.lessorbiers.com/views/NL/sorbiers/hotel.html). Dit voormalige landgoed van de familie Boël ligt aan de oevers van de Boven-Maas. In de tuin is het heerlijke flaneren, zeker in de kleurrijke herfst. Het ontbijt en het avondeten worden geserveerd in het klasserestaurant “En Face de l’Île”. Je kijkt er uit op een privé-eiland Androssart, geklasseerd als Natura 2000-gebied.

Er is tijd voor ontmoeting en ontspannende activiteiten, die worden georganiseerd in functie van het weer en de wensen van de groep. Zo kun je in de voetsporen van een natuurgids de rijke biodiversiteit van het eiland ontdekken of genieten van een workshop in de huisbrouwerij van het hotel. Je ontwerpt en brouwt er je eigen bier. In Waulsort wandel je langs oude hotels en majestueuze villa’s uit de belle époque. Of waarom geen bezoek brengen aan de unieke kerk van het bedevaartsoord Foy-Notre-Dame of het kasteel van Freÿr met zijn eeuwenoude appelsienenbomen?

Ik gids jullie rond en laat jullie kennismaken met enkele buitengewone plekjes in de regio. Wil je de gedetailleerde informatie ontvangen? Stuur mij dan een berichtje!


 

 

 

 

 

Vraag mijn hulp bij je reisplannen!

Related Posts

Leave a Reply