+32 495 570 118

Over Parkoers

Parkoers, dat ben ik: Kristien Hansebout.

Waarom Parkoers? Simpel: schrijven en reizen zit me in het bloed. Daarom is dat precies wat ik je bied: een boeiend parcours, in binnen- en buitenland én in tekst. Ik stippel namelijk prachtige reis-, fiets- of wandelroutes voor je uit en/of neem je toeristische communicatie onder handen van a tot z.

 

Reken op meer dan 30 jaar ervaring in journalistiek en communicatie voor onder meer toeristische diensten en reisorganisaties plús een leven lang reiskriebels. Zo werkte ik campagnes uit voor onder meer Joker, de Turkse Dienst Toerisme, Jeka en Airstop en stond ik jarenlang aan het roer van communicatiebureau Amazing Advertising.

 

Op de fiets of scooter, in de kajak of te voet … voortdurend ben ik heerlijk onderweg. Wallonië is mijn tweede thuis, maar ook IJsland, Marokko, Italië, Noorwegen, Schotland en Noord-Ierland ken ik intussen als mijn broekzak. De geheime plekjes die ik er ontdekte, geef ik je graag mee.

kristien-hansebout-parkoers

Die liefde voor reizen en woorden leidde me tot Parkoers. Van toeristische brochures schrijven, een mediaplanning uitwerken en themaroutes bedenken tot gidsen in Wallonië and beyond … het behoort tot mijn aanbod.

lily-b-b-au-plaisir

Niet enkel in het Nederlands communiceer ik erop los trouwens. Voor de Franse copywriting en vertaling werk ik al jarenlang in tandem met Valérie Vernimmen. Ook zij combineert enthousiast haar expertise in online en offline content met haar passie voor reizen.

 

Ze schrijft voor diverse tijdschriften over onder meer toerisme en lifestyle en opende in 2016 haar eigen B&B Au Plaisir in Hastière, te midden van de magnifieke Waalse natuur.

 

Benieuwd hoe Parkoers je toeristische communicatie een boost geeft? Of hoe ik je daguitstap of rondreis tot in de puntjes uitwerk en zelfs begeleid? Neem dan vlug contact met me op!