+32 495 570 118

Reis door Egypte (6 januari-16 januari 2023)

Ik zal het maar meteen toegeven. Ik droom al heel mijn leven van een reis naar Egypte en een cruise op de Nijl. Iets of iemand stak er altijd wel een stokje voor. Dankzij Knack Reizen kon ik mij laten onderdompelen in de wondere wereld van de farao’s. We namen samen met gastspreekster Marleen Reynders – professor in de egyptologie – een duik in de rijke geschiedenis van dit boeiende land. We hadden het geluk enkele mythische plekken te kunnen bezoeken. Denk maar aan het graf van Toetanchamon, het pas gerestaureerde graf van Nefertari en de tempel van  in Abou Simbel. De allermooiste tempels, graven, hiërogliefen… ze hebben geen (of weinig) geheimen meer voor ons. Voeg daarbij de adembenemende landschappen langs de Nijl en de oprechte glimlach van de inwoners en je hebt een toprecept. Het proeft duidelijk naar meer!

 

 

Vraag mijn hulp bij je reisplannen!

Related Posts

Leave a Reply