+32 495 570 118

Reizen met Parkoers

Reizen begint met dromen … van vreemde culturen, onvergetelijke avonturen en wondermooie natuur. Ik leid je graag naar verre en minder verre bestemmingen tijdens een dagactiviteit, weekend, korte of lange reis.

Een reis op maat voor je groep?

Ik zoek, speur en puzzel tot ik het ideale programma op de gekozen locatie voor jou heb samengesteld. Monumenten die je moet gezien hebben, gezellige restaurants en fijne cafeetjes, idyllische plekken, betoverende panorama’s maar ook de minder gekende pareltjes in de streek ver weg van de toeristische massa … Alles werk ik tot in de puntjes uit.

Op jouw vraag begeleid ik vervolgens de groep gedurende de volledige reisroute. Met een goed uitgewerkt plan op zak, een vleugje humor, relativeringsvermogen en een persoonlijke touch maak ik er een topreis van.

Een ervaren gids voor een bestaand reisprogramma?

Ook als je als reisorganisatie een reisleider of gids zoekt voor specifieke reizen, kan je op Parkoers rekenen. Ik zet me voor de volle 100% in om de groep een fantastische reis te bezorgen. Met de focus op beleving, ontmoetingen met de lokale bevolking en tijd voor verwondering trek ik erop uit samen met de groep.

Van begeleiding bij een activiteit tot een reis van enkele weken, sta ik klaar om jouw programma met enthousiasme in praktijk om te zetten en de groep onder te dompelen in de lokale cultuur.

Heb je een gids, reisleider of reisprogramma nodig? Reizen met Parkoers is een voortreffelijk idee. Neem contact met me op.

Benieuwd waar ik de komende maanden naartoe reis?

Zowel naar exotische oorden, het Hoge Noorden als gezellig dichtbij huis … Reiskriebels verzekerd!

Mijn reisprogramma:

Februari
Mekong
Cruisen door Cambodja en Vietnam
Maart
Patagonië
Op cruise met Knack naar het einde van de wereld
Mei
Puglia
Rondreis door de hak van de Italiaanse laars. Op het programma: trulli, historische steden, natuurpracht en lekker eten!
Juni
Britse Eilanden
Met Knack en Radio 1 bezoeken we Ierland, Noord-Ierland, Schotland en Engeland. Cultuur en natuur.
Armenië
Een rondreis door een land dat één groot openluchtmuseum is. Met de mooiste kloosters, het prachtige meer van Sevan, de Selim-bergpas en Yerevan.
Juli
Fietstocht in Wallonië
Voor Okra stippelde ik een parcours uit door de Provincie Namen en Henegouwen. We fietsen langs de Maas, de Samber en de Lacs de l’Eau d’Heure.
Augustus
Fietsen langs de Maas
Voor Lauwers Reizen gids ik de fietstocht van Maastricht tot in Givet. Met prachtige pareltjes en valleien onderweg.
September
Veneto
Culturele rondreis met een bezoek aan magnifieke Italiaanse steden, zoals Venetië, Verona, Padua en Vicenza.
Katharenland
In de voetsporen van de Katharen met o.a. een bezoek aan de vestingstad Carcasonne en de ruïnes van twee fascinerende kastelen, Queribus en Peyrepertuse.
Oktober
Douro
Een riviercruise op de gouden rivier, van Porto naar Salamanca (en terug).
Zuid-Marokko
Een heerlijke reis van het sprookjesachtige Marrakesh door de Hoge Atlas, met een bezoek aan Ait Benhaddou, de Vallei van de Draa tot in de Sahara.
December
Indië
Cruisen door India, een land vol mysterie, betovering, intrige en schoonheid.