+32 495 570 118

Reizen met Parkoers

Reizen begint met dromen … van vreemde culturen, onvergetelijke avonturen en wondermooie natuur. Ik leid je graag naar verre en minder verre bestemmingen tijdens een dagactiviteit, weekend, korte of lange reis.

Een reis op maat voor je groep?

Ik zoek, speur en puzzel tot ik het ideale programma op de gekozen locatie voor jou heb samengesteld. Monumenten die je moet gezien hebben, gezellige restaurants en fijne cafeetjes, idyllische plekken, betoverende panorama’s maar ook de minder gekende pareltjes in de streek ver weg van de toeristische massa … Alles werk ik tot in de puntjes uit.

Op jouw vraag begeleid ik vervolgens de groep gedurende de volledige reisroute. Met een goed uitgewerkt plan op zak, een vleugje humor, relativeringsvermogen en een persoonlijke touch maak ik er een topreis van.

Een ervaren gids voor een bestaand reisprogramma?

Ook als je als reisorganisatie een reisleider of gids zoekt voor specifieke reizen, kan je op Parkoers rekenen. Ik zet me voor de volle 100% in om de groep een fantastische reis te bezorgen. Met de focus op beleving, ontmoetingen met de lokale bevolking en tijd voor verwondering trek ik erop uit samen met de groep.

Van begeleiding bij een activiteit tot een reis van enkele weken, sta ik klaar om jouw programma met enthousiasme in praktijk om te zetten en de groep onder te dompelen in de lokale cultuur.

Heb je een gids, reisleider of reisprogramma nodig? Reizen met Parkoers is een voortreffelijk idee. Neem contact met me op.

Benieuwd waar ik de komende maanden naartoe reis?

Zowel naar exotische oorden, het Hoge Noorden als gezellig dichtbij huis … Reiskriebels verzekerd!
Okt 2023
Zuid-Marokko (VOLZET)
Een heerlijke reis van het sprookjesachtige Marrakesh door de Hoge Atlas, met een bezoek aan Ait Benhaddou, de Vallei van de Draa tot in de Sahara. Bekijk hier het reisprogramma.

12 oktober tot 22 oktober 2023

April 2024
Jordanië
Alle hoogtepunten van een fascinerend land: Petra, Wadi Rum, de Dode Zee, Amman, Jerash,... Bekijk hier het reisprogramma.

23 tot 30 april 2024

Mei 2024
Op de fiets door Berlijn
Een dagelijkse fietstocht van +/- 35 km in en rond het groene Berlijn en Potsdam, met alle belangrijke bezienswaardigheden. Bekijk hier het reisprogramma.

25 tot 31 mei 2024

Juni 2024
Rondreis door Noord-Spanje
De perfecte mix van cultuur, natuur, lekker eten en overheerlijke wijnen. We bezoeken Bilbao, Santander, Comillas, Burgos, Picos de Europa en de Riojastreek. Bekijk hier het reisprogramma.

van 22 tot 29 juni 2024

Sept 2024
Sicilië (in voorbereiding)