+32 495 570 118

Reizen met Parkoers

Reizen begint met dromen … van vreemde culturen, onvergetelijke avonturen en wondermooie natuur. Ik leid je graag naar verre en minder verre bestemmingen tijdens een dagactiviteit, weekend, korte of lange reis.

Een reis op maat voor je groep?

Ik zoek, speur en puzzel tot ik het ideale programma op de gekozen locatie voor jou heb samengesteld. Monumenten die je moet gezien hebben, gezellige restaurants en fijne cafeetjes, idyllische plekken, betoverende panorama’s maar ook de minder gekende pareltjes in de streek ver weg van de toeristische massa … Alles werk ik tot in de puntjes uit.

Op jouw vraag begeleid ik vervolgens de groep gedurende de volledige reisroute. Met een goed uitgewerkt plan op zak, een vleugje humor, relativeringsvermogen en een persoonlijke touch maak ik er een topreis van.

Een ervaren gids voor een bestaand reisprogramma?

Ook als je als reisorganisatie een reisleider of gids zoekt voor specifieke reizen, kan je op Parkoers rekenen. Ik zet me voor de volle 100% in om de groep een fantastische reis te bezorgen. Met de focus op beleving, ontmoetingen met de lokale bevolking en tijd voor verwondering trek ik erop uit samen met de groep.

Van begeleiding bij een activiteit tot een reis van enkele weken, sta ik klaar om jouw programma met enthousiasme in praktijk om te zetten en de groep onder te dompelen in de lokale cultuur.

Heb je een gids, reisleider of reisprogramma nodig? Reizen met Parkoers is een voortreffelijk idee. Neem contact met me op.

Benieuwd waar ik de komende maanden naartoe reis?

Zowel naar exotische oorden, het Hoge Noorden als gezellig dichtbij huis … Reiskriebels verzekerd!
Sept 2024
Reis naar Sicilië (Volzet)
Sicilië is een van de meest tot de verbeelding sprekende eilanden van de Middellandse Zee. Naast de vele culturele pareltjes is ook de natuur er adembenemend mooi, met als topper de vulkaan Etna. We genieten ook van de heerlijke keuken en wijnen.
Bekijk hier het reisprogramma.

van 19 tot 26 september 2024

Okt 2024
Inleefreis Zuid-Marokko
(17-27 oktober 2024) (Volzet)
Een heerlijke reis van het sprookjesachtige Marrakesh door de Hoge Atlas, met een bezoek aan Ait Benhaddou, de Vallei van de Draa tot in de Sahara. Bekijk hier het reisprogramma.

van 17 tot 27 oktober 2024

April-Mei 2025
Nieuwe reis in Marokko
(in voorbereiding)
Atlantische Oceaan en de Midden-Atlas

eind april-begin mei 2025

Juni 2025
Fietsreis in Puglia
Tijdens deze rustige fietsreis verkennen we het groene hart van Puglia in Zuid-Italië. Op de e-bike ontdekken de mooiste pareltjes langs de kust en in het binnenland. De reis is gepland van 2 tot en met 8 juni 2025.
Bekijk hier het reisprogramma.

van 2 tot 8 juni 2025

Okt 2025
Namibië
(in voorbereiding)

2e helft oktober 2025