+32 495 570 118

Reizen met Parkoers

Reizen begint met dromen … van vreemde culturen, onvergetelijke avonturen en wondermooie natuur. Ik leid je graag naar verre en minder verre bestemmingen tijdens een dagactiviteit, weekend, korte of lange reis.

Een reis op maat voor je groep?

Ik zoek, speur en puzzel tot ik het ideale programma op de gekozen locatie voor jou heb samengesteld. Monumenten die je moet gezien hebben, gezellige restaurants en fijne cafeetjes, idyllische plekken, betoverende panorama’s maar ook de minder gekende pareltjes in de streek ver weg van de toeristische massa … Alles werk ik tot in de puntjes uit.

Op jouw vraag begeleid ik vervolgens de groep gedurende de volledige reisroute. Met een goed uitgewerkt plan op zak, een vleugje humor, relativeringsvermogen en een persoonlijke touch maak ik er een topreis van.

Een ervaren gids voor een bestaand reisprogramma?

Ook als je als reisorganisatie een reisleider of gids zoekt voor specifieke reizen, kan je op Parkoers rekenen. Ik zet me voor de volle 100% in om de groep een fantastische reis te bezorgen. Met de focus op beleving, ontmoetingen met de lokale bevolking en tijd voor verwondering trek ik erop uit samen met de groep.

Van begeleiding bij een activiteit tot een reis van enkele weken, sta ik klaar om jouw programma met enthousiasme in praktijk om te zetten en de groep onder te dompelen in de lokale cultuur.

Heb je een gids, reisleider of reisprogramma nodig? Reizen met Parkoers is een voortreffelijk idee. Neem contact met me op.

Benieuwd waar ik de komende maanden naartoe reis?

Zowel naar exotische oorden, het Hoge Noorden als gezellig dichtbij huis … Reiskriebels verzekerd!

Mijn reisprogramma:

April
Jordanië
Alle hoogtepunten van een fascinerend land: Petra, Wadi Rum, de Dode Zee, Amman, Jerash,... Bekijk hier het reisprogramma.
Mei
De Baai van Napels
De romantische Amalfikust, Pompei, Capri, de Vesuvius, Ercolano, Paestum, Napels... Een rijke waaier aan cultuur en natuur
Juni
Armenië
Rondreis door een land dat één groot openluchtmuseum is. Eindeloze natuurpracht, de mooiste kloosters, het prachtige meer van Sevan, de Selim-bergpas en Yerevan. Bekijk hier het reisprogramma en het verslag van de reis van 2019
Augustus
Groenland
Met Knack Cruise op verkenning in het land van gletsjers, ijsbergen en walvissen. Bekijk het reisprogramma.
September
Puglia
Rondreis door de hak van de Italiaanse laars. Op het programma: trulli, historische steden, natuurpracht en lekker eten!
September
Katharenland
In de voetsporen van de Katharen met o.a. een bezoek aan de vestingstad Carcasonne en de ruïnes van twee fascinerende kastelen, Queribus en Peyrepertuse.
Oktober
Zuid-Marokko
Een heerlijke reis van het sprookjesachtige Marrakesh door de Hoge Atlas, met een bezoek aan Ait Benhaddou, de Vallei van de Draa tot in de Sahara. Bekijk hier het reisprogramma en het verslag van de reis van 2019
November
China
Cruise op de Yangtze, de langste rivier van China. Bekijk het reisprogramma.