+32 495 570 118

Routes Uitstippelen

Themaroute

Hoe lokt jouw bedrijf, hotel, restaurant of B&B extra klanten? Hoe verzin je een originele uitstap voor je bedrijf, vrienden of familie? Topidee: een themaroute op maat! Zo geef je toeristen of je genodigden de kans om de mooiste (en geheime) plekjes van de regio te ontdekken. Ik werk een themaroute voor je uit waarbij beleving centraal staat en die nieuwsgierig maakt naar de te ontdekken cultuur, natuur en bezienswaardigheden.

Te voet, met de fiets, …

Routes voor wandelaars, (elektrische) fietsen, elektrische auto’s en scooters zijn absoluut in. Ze zijn gemaakt op maat van mensen en staan stil bij het milieu. Met culinaire of historische accenten, met een meeslepend of avontuurlijk verhaal errond, maak je het parcours nog gevarieerder.

Geef reizigers een roadbook op kaart of gps en stuur ze op pad. Zo hebben ze een doel én een belevenis waarover ze nadien vast en zeker zullen napraten met vrienden en familie. Dat is een prachtige, eerlijke promotie die gegarandeerd werkt.

Doelgroep en aanbod

Een gastronomische tour door de regio, een romantisch uitje met twee of een plezierige trip met het hele gezin waarbij er ook aan entertainment voor de kinderen werd gedacht … Wil je een breed publiek aanspreken? Bied dan een route aan voor elk type doelgroep. Ik ga voor jou op (streek)onderzoek uit!

In- en beleving

Parkoers komt naar je toe. Ik luister, bespreek, adviseer en ga op zoek naar de ideale route voor jouw organisatie of bedrijf. Het resultaat: een themaroute die niemand anders heeft. Met lokale accenten maar ook met fijnzinnige, verrassende details. Met zo’n parcours ben je vertrokken voor jaren!

Ook zin in je een eigen toeristische route? Ik werk je voorstel uit en bedenk amusante parcours en themaroutes die toeristen aantrekken. Neem contact op met Parkoers.