+32 495 570 118

Samenwerken met Parkoers?

Je las het al op de pagina Over Parkoers: ik ben enthousiast over en actief op verschillende domeinen die elkaar dikwijls overlappen. Want zo heb ik het graag! Routes en mediacampagnes uitstippelen, reizen en schrijven, gericht adviseren en creatief denken … ik luister met plezier naar je voorstel of idee!

Geef me een seintje als je met Parkoers wil samenwerken.

Reisleider of gids

Reizen begeleiden in eigen land of ver daarbuiten is een van mijn passies. Met enthousiasme, ervaring en boeiende verhalen, leer ik daarom kleine groepen de lokale cultuur en magnifieke natuur kennen van onder meer Wallonië, Marokko, IJsland, Noorwegen, Cambodja, Vietnam, Griekenland, Corsica, Italië en Schotland.

Heb je een gids of reisleider nodig op een bestemming nabij of veraf? Plan je een reis en heb je daarbij hulp nodig? Neem contact met me op!

Parcours op maat

Voor toeristische diensten, B&B’s, media of reisorganisaties – om maar enkele voorbeelden te geven – bedenk ik leuke parcours op maat. Nood aan gps-tracks, foto’s, geheime plekjes in een specifieke regio? Of wil je Parkoers naar een specifieke locatie sturen, op zoek naar een interessant verhaal voor een artikel of blog? Laat het me vlug weten!

Tekst en uitleg

Als ervaren journaliste laat ik maar al te graag fascinerende en aantrekkelijke teksten uit mijn pen vloeien. Heeft je bedrijf brochures, magazines, advertenties of andere kwalitatieve inhoud nodig? Wil je aan de hand van toeristische communicatie reclame maken voor jouw streek, provincie of bezienswaardigheid? Contacteer me!

Mediastrategie of reclamecampagne

Reclamecampagnes voor een specifieke doelgroep of strategieën voor diverse media bedenken … op mijn advies kan je rekenen. Bij Amazing Advertising was het jarenlang mijn dagelijks bezigheid en die expertise zet ik met plezier voor jouw bedrijf of organisatie in. Samenwerken met Parkoers? Vraag om raad!