+32 495 570 118

Toeristische communicatie

Om toeristen aan te trekken, heb je een wervend sausje nodig. Dit vraagt om een doordachte aanpak die pit geeft aan de feitelijke informatie. Zit je dagenlang te zwoegen aan jouw toeristische folders, artikels en website? Geef de redactie van jouw teksten dan in handen van Parkoers.

Hoe begin ik eraan? Zowel stijl als inhoud stem ik precies af op jouw doelgroep, of het nu over nieuwsbrieven, catalogi of websites gaat. Aantrekkelijke, correcte informatie en communicatie ontwikkelen is immers noodzakelijk om een positief imago te creëren dat fascineert. Daarom schrijf ik teksten die mensen doen dromen.

Als je toeristen uit verschillende landen wil aantrekken, moet je bovendien feilloos communiceren in minstens vier talen: Engels, Duits, Frans en Nederlands. Dat is dikwijls een uitdaging. Te dikwijls zie je dit verkeerd lopen en merk je als toerist kleine en grote vertaalfouten op. Om dit meertalige parcours in goede banen te leiden, schakel je dus beter Parkoers in.

Ik zet de beste vertalers mét ervaring in de sector op de job en coördineer het vertaalproject zodat jij op beide oren kan slapen. Dé garantie voor aanlokkelijke en correcte teksten in elke taal.

Laat me dus kokkerellen met de specifieke ingrediënten en ideeën die je me aanreikt en ik zorg voor dat overheerlijke sausje dat mensen overtuigt om jouw streek te verkennen of van jouw diensten gebruik te maken.

 

Eindelijk iemand die je toeristische communicatie schrijft en je brochures ontwikkelt? Contacteer me!